wedstrijdverslag

Beste visvrienden,
Op donderdag 06-06-2019 was het na een lange winterstop eindelijk weer zover dat we weer een visje mochten gaan vangen met de jeugd van HSV De Vijf Wielen. Dat visje vangen was niet aan dovemans oren gezegd, onze mensen van het meten en weten, hebben de benen onder de kont uitgelopen om alle gevangen vis te kunnen noteren. Het eindresultaat mag er dan ook zijn, de totale lengte van de wedstrijd was 1407cm waarmee er een gemiddelde van 19.5 cm is gevangen. Dit is voor de eerste wedstrijd natuurlijk een super resultaat.
Bij een nieuw seizoen zijn er ook, gelukkig voor onze vereniging meer nieuwe aanmeldingen van kinderen die graag komen vissen bij onze vereniging. Voor alle nieuwe leden, welkom bij de club en hopen dat er veel vis gevangen mag gaan worden.
Op naar de tweede wedstrijd welke gepland staat op 30 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Gieljan van Mook
Jeugdbestuur HSV De Vijf Wielen.