laatste jeugdnieuws

Beste ouders en jeugdvissers,

Zoals op de prijsuitreiking al was aangegeven zijn er een aantal jeugdbestuurders gestopt. Na diverse gesprekken hebben ze allemaal besloten om een stapje terug te doen. Het is best heftig als in een keer het bestuur opstapt. Maar gelukkig blijven ze bijna allemaal als vrijwilliger voor de jeugd actief.

Voor het nieuwe jeugdbestuur hebben zich 2 kandidaten gemeld. Komende weken gaan we in gesprek met deze kandidaten. We blijven zoeken, tot die tijd neemt het dagelijks bestuur van de senioren de jeugdzaken waar.

Vergunningen 2021.
Riny van der Donk heeft als vrijwilliger de vergunningen voor 2021 gemaakt. Vanwege het corona-virus zijn deze nog niet bezorgd. Komende week krijgen alle ouders een mail met daarin uitleg en toelichting.

We hebben al meer dan 50 jaar een geweldige jeugdvereniging, we gaan er samen voor zorgen dat het een mooie vereniging blijft.

Met vriendelijke groet,
Jack van Lith