Wilt u lid worden van onze vereniging? Dat kan!

Momenteel kan het lidmaatschap nog niet online geregeld worden. Hier wordt aan gewerkt. Tot die tijd vragen we u contact op te nemen via onze contactpagina hier.

Mocht u lid willen worden van onze vereniging, zijn er twee mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volledig lidmaatschap. Hiervoor betaalt u €38,- per jaar. Dit lidmaatschap geeft u ook recht op een VISpas, waarmee u kunt vissen op 95% van de wateren in Zuidwest Nederland. Meer hierover vindt u hier.
De andere mogelijkheid is een lidmaatschap dat u alleen toegang geeft tot de wateren van HSV De Vijf Wielen. Dit lidmaatschap kost €15,- per jaar.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons!